szenocsapagy webáruház, webshop

Akciós termékek

UCF212 csapágy+ház
UCF212 csapágy+ház

bruttó 10.650 Ft
AKCIÓ!
bruttó 9.850 Ft

További akciós termékek

Partnereink

Adatkezelési tájékoztató
Szenográdiné Csomai Ibolya Ev. Nyilv.:247405 adószám:61189038-2-32(2660 Balassagyarmat Hunyadi utca 33 ) a továbbiakban, szolgáltató, adatkezelő)mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát.
Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos nemzeti jogszabályokban, valamint az Európai Unió jogi aktusaiban meghatározott elvárásoknak.
A webáruház (szenocsapagy.hu) adatkezeléseivel kapcsolatosan felmerülő adatvédelmi irányelvek folyamatosan elérhetők a http://szenocsapagy.hu/adatvedelmi nyilatkozat címen.
Szenográdiné Csomai Ibolya Egyéni vállalkozó NYSZ:247405, mint a szenocsapagy.hu üzemeltetője elkötelezett ügyfelei és partnerei személyes adatainak védelmében,kiemelten fontosnak tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását,kizárólag olyan adatot kér a megrendelés során, amelyek a megrendelések teljesítéséhez, a vásárlás lebonyolításához elengedhetetlenül szükségesek.
A vásárló az adatkezeléshez történő hozzájárulását bármikor módosíthatja, illetve visszavonhatja, továbbá kérheti személyes adatai helyesbítését, törlését, tájékoztatást kérhet az adatkezelésről az alábbi elérhetőségeken:
a 06-70-388-2839-as telefonszámon, az ibolya@szenocsapagy.hu e-mail címen,
vagy a 2660.Balassagyarmat Hunyadi utca 33. postacímen.
Jogszerűtlen adatkezelés esetén az adatkezelés ellen tiltakozhat, bírósághoz, illetve adatvédelmi biztoshoz fordulhat jogorvoslatért.
Szenográdiné Csomai Ibolya Egyéni vállalkozó NYSZ:247405, mint a szenocsapagy.hu üzemeltetője a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Hírlevél

GyártóWebáruház készítés és bérlés

0.09 mp
KAPCSOLAT

   +36-70-388-2839
   2660 Balassagyarmat Hunyadi utca 33
   Üzenet küldése

HÍRLEVÉL