szenocsapagy webáruház, webshop

Kategóriák

Akciós termékek

32213JR KOYO CSAPÁGY méret:65*120*32,75/27
32213JR KOYO CSAPÁGY méret:65*120*32,75/27

bruttó 15.500 Ft
AKCIÓ!
bruttó 14.900 Ft

További akciós termékek

Partnereink

Termék ajánló


Ékszíj alkategóriái
Nem található kép a termékhez!
 Fogasszíj (125 féle termék)
A poliuretán WR [Polyflex] ékszíjak nagy teljesítmény átvitelére képesek kis méretek alkalmazása során is. Akár 30 000 1/min fordulatszám mellett is rezgésmentes a hajtásátvitel. A normál ékszíjhoz képest nagyobb a hőtűrő képessége (-54 °C-től + 85 °C) és ellenáll a legtöbb vegyszernek illetve olajnak. Kérjük a megrendelésnél vegyék figyelembe a szíj széllességét és azt a méretet szíveskedjenek megadni! A feltüntetett ár nem darabra vonatkozik,ha nem a szíj széllessége/mm
Nem található kép a termékhez!
 Fűnyíró kuplung ékszíj (21 féle termék)
A Garden ékszíjak nagyobb teljesítmények átvitelére használhatók, elsősorban a parkfenntartó és fűnyíró gépeken. Előnyei a normál ékszíjakhoz képest: kevlár erőhordozó szállal készülnek, a felületén lévő textil borítás jól tűri, az úgynevezett „kuplung” hatást és a hátsó feszítőgörgő alkalmazását, ellenáll a hirtelen lökésszerű igénybevételeknek, így ezáltal élettartamuk jelentősen hosszabb a normál ékszíjhoz képest.
Hatszögletű ékszíj
 Hatszögletű ékszíj (6 féle termék)
A hatszögletű ékszíjak mindkét oldalukkal képesek átvinni a hajtást, ahol a forgásirányok változhatnak. Különösképpen a mezőgazdaságban vagy malomiparban használatos elemek. Burkolt kivitelben készülnek és az erőhordozószál a szíj közepén helyezkedik el.
Hosszbordás autóipari szíj
 Hosszbordás autóipari szíj (75 féle termék)
Új motorok kialakítására napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek, melynek előnye a helytakarékosság. A Truck Power bordás szíjak ideális termékek az úgynevezett szerpentin hajtások kivitelezésére , ahol kis tárcsa átmérők és kis feszítő görgőket alkalmaznak. Ezt a típusú hajtást rugalmas, nagy teljesítmény átvitelű, olaj és hőálló szíjjal lehet kivitelezni.
Nem található kép a termékhez!
 Hosszbordás ipari szíjak (46 féle termék)
A mikrobordás szíjak egyesítik a laposszíjak és az ék profilú szíjak előnyeit. Megnövelt érintkező felületének köszönhetően nagyobb teljesítmény átvitelére képesek hagyományos társainál. Öt féle bordaosztással készülnek. Előtérbe kerültek az autóiparban. Az utóbbi időszakban szinte csak ezzel a típusú szíjjal szerelik a gépkocsikat. A modern mosógépek hajtásai is ezzel a típussal kerülnek ki a gyártósorról. Ebben az esetben általában eltérnek a gyártók a kereskedelmi forgalomban kapható mikrobordás szíjaktól. Az előnyös tulajdonságai miatt betonkeverők meghajtásához is ezt szerelik fel.
Nem található kép a termékhez!
 Keskeny profilú burkolt ékszíj (40 féle termék)
A keskeny profilú ékszíjak széles körben használatosak az iparban, autóiparban és a mezőgazdaságban egyaránt. Ezek a klasszikus szíjak speciális változatai. A magasabb kivitelnek köszönhetően szélesebb oldalfelülettel rendelkeznek, ezért nagyobb erőátvitelt és hosszabb élettartamot biztosítanak. Az Optibelt egyedi fejlesztésű RED POWER II és RED POWER III ékszíjai a legmagasabb követelményeknek is megfelelnek és a gondozásmentes hajtások kiváló alkatrészei.
Nem található kép a termékhez!
 Keskeny profilú fogazott ékszíj Pl:autós (145 féle termék)
A keskeny profilú ékszíj optimális takarékosságot jelent a hajtástechnikában mivel a kisebb tárcsaátmérő mellett magas sebességgel és magas átviteli hányadossal használható. Nagyobb erőátvitelt és nagyobb hatékonyságot biztosítanak, mint a burkolt szíjak, ezért a kivitelezés még helykímélőbbé és költséghatékonyabbá válhat. A klasszikus vágott szíjak továbbfejlesztett speciális változatai.
Klasszikus profilú ékszíj
 Klasszikus profilú ékszíj (281 féle termék)
Klasszikus burkolt ékszíjak. Szélesség:magasság profil aránya 1:1,6. A gumimagot burkolószövettel látják el. Ennek köszönhetően a szíjak technikailag és gazdaságilag jó konstrukciók, az általános felhasználások többségére alkalmasak. Kínálatunkban megtalálható az Optibelt és a Rubena gyár teljes termékválasztéka.
Nem található kép a termékhez!
 Klasszikus profilú fogazott ékszíj (28 féle termék)
Vágott kivitelű ékszíjak. Gazdaságos kivitel, mert azonos méretek esetén kisebb a minimális tárcsaátmérő, ennek következtében kisebb hely szükséges a kivitelezésnél. A kisebb méreteknek köszönhetően a gép tömege és a költségek is csökkenthetők. Az eltérő gyártástechnológia következtében hosszabb a szíjak élettartama, ezáltal megbízhatóbb a működése. Választékunk tartalmazza az Optibelt és a Rubena gyár teljes méretválasztékát.
Mosógép szíjak
 Mosógép szíjak (56 féle termék)
Mosógépek és szárítógépek elasztikus hajtásátviteli eleme, mely nem helyettesíthető a normál poly-V szíjjal. A mosógépeken tengelytáv állítási lehetőség nincs, így az elasztikus szíj anyagának köszönhetően a tárcsákon éri el az előfeszített hosszát.
Normál profilú átlapolt ékszíjak
 Normál profilú átlapolt ékszíjak (10 féle termék)
Az átlapolt ékszíj egyaránt használható ipari és mezőgazdasági célokra. Fontos szerepet tölt be a mezőgazdasági programokban, mivel a kombájnok ékszíjhajtásának meghatározó részét képezik. A szíjon található átlapolás meggátolja az egy tárcsán futó szíjak bármelyikének megcsúszását. Speciális kivitelei aramid vagy kevlár erőhordozó szállal készülhetnek.

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Hírlevél

GyártóWebáruház készítés és bérlés

0.15 mp
SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés