szenocsapagy webáruház, webshop

Kategóriák

Akciós termékek

33209 CSAPÁGY méret:45*85*32/25
33209 CSAPÁGY méret:45*85*32/25

bruttó 4.550 Ft
AKCIÓ!
bruttó 3.990 Ft

További akciós termékek

Partnereink

Loctite alkategóriái
Csapágyragasztók
 Csapágyragasztók (4 féle termék)
A Loctite csapágyragasztó termékei rögzítik a csapágyakat, hengeres alkatrészeket a házban és a tengelyen. Biztosítják a maximális terhelésátvitelt, az egyenletes terheléseloszlást, megakadályozzák a berágódási korróziót. Folyadék halmazállapotban történik a felvitelük, megszilárdulva biztosítják a fémfelületek 100%-os érintkezését, elkerülve ezzel a költséges alkatrészek cseréjét, az időigényes gépi megmunkálásokat.
Menetrögzítők
 Menetrögzítők (2 féle termék)
A Loctite csavarrögzítők megakadályozzák a csavarkötések lazulását, bármilyen menetes kötést biztosítanak a rázkódás és az ütésszerű terhelések által okozott hatásokkal szemben. A termékek folyékonyak és teljesen kitöltik a kapcsolódó menetek közötti hézagot. A Loctite menetrögzítőket igen sokféle alkalmazás során használhatjuk.
Pillanatragasztók
 Pillanatragasztók (5 féle termék)
A pillanatragasztók, vagy más néven cianoakrilátok a ragasztandó felületek összeillesztése után nagyon gyorsan megkötnek. A Loctite pillanatragasztókat kis méretű alkatrészek nagyon gyors rögzítést igénylő összekapcsolására alkalmazzák. A pillanatragasztók alkalmazásának területén a Loctite piacvezető. Nehezen ragasztható anyagok esetén tapadás fokozása érdekében használjon Loctite primert, a kikeményedés gyorsítása érdekében használjon Loctite aktivátort.

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Hírlevél

GyártóWebáruház készítés és bérlés

0.13 mp
KAPCSOLAT

   +36-70-388-2839
   2660 Balassagyarmat Hunyadi utca 33
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉL
SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés